پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

انهدام پهپاد عربستان توسط نیروهای یمنی

سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز دوشنبه خبر داد که پدافند هوایی این کشور یک پهپاد شناسایی متعلق به عربستان سعودی را منهدم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز دوشنبه از انهدام یک پهپاد شناسایی متعلق به عربستان سعودی خبر داد.

شبکه خبری المسیره به نقل از سریع گزارش داد، پدافند هوایی یمن ظهر امروز موفق شد پهپاد شناسایی «4-CH» را سرنگون کند.

سریع گفت که این پهپاد متعلق به نیروی هوایی عربستان سعودی بوده و با یک «موشک مناسب» هداف قرار گرفته شده است.

وی بدون اشاره به نوع این موشک، تأکید کرد، این پهپاد که در منطقه «مدغل» واقع در استان مأرب، در حال انجام اقدامات خصمانه بود، سرنگون شد.

سریع اواخر مرداد ماه گذشته نیز خبر داد که پدافند هوایی ارتش یمن توانست یک فروند پهپاد جاسوسی از نوع «آر.کیو ۲۰» را بر فراز آسمان منطقه «حرض» در نزدیکی مرز عربستان منهدم کند.

وی همچنین گفت که عملیات انهدام این پهپاد، با دوربین‌های فیلم برداری مستندسازی شد. او بدون نام بردن از سلاح به کار رفته در انهدام این پهپاد، صرفا گفت که سلاح مناسبی در این عملیات استفاده شد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار